WK-wedstrijden nauwlettend bekeken bij MVV’29

Foto:

De kantine van voetbalvereniging MVV’29 in Harbrinkhoek is ook geopend tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal. De wedstrijd tegen Mexico was een nieuw hoogtepunt in de kantine, waar zeker 100 clubleden naar de krachtmeting keken. Op 2 televisies en een groot scherm was Nederland-Mexico te volgen.De eerste wedstrijd van Oranje is het best bezocht bij MVV’29 met 160 bezoekers. De doordeweekse wedstrijden tegen Australië en Chili werden minder bezocht en daarom was het zondag onverwachts druk in de voetbalkantine.

Kantinebeheerder Peter Voshaar was blij met de opkomst. “MVV’29 probeert voor haar leden een gezellige omgeving te creëren, omdat er verder in Harbrinkhoek ook geen plek is om gezamenlijk voetbal te kijken. Dit is overigens in overleg gegaan met de andere horecagelegenheden in Harbrinkhoek.”

Het hoogtepunt van de avond was uiteraard de winnende treffer van Klaas Jan Huntelaar. Dit doelpunt werd groots gevierd. Het bier vloog door de lucht en de aanwezige mensen waren in extase, omdat Nederland tóch door ging naar de kwartfinale.

De kantine van MVV’29 is ook de komende tijd, afhankelijk van de prestatie van het Nederlands elftal, open. Zaterdagavond is een nieuwe mogelijkheid, ook voor andere inwoners van het ‘dubbeldorp’, om daar de wedstrijd te bekijken. Oranje speelt dan tegen Costa Rica om een plek in de halve finale van het wereldkampioenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen