Indelingen voetbalteams bekend, TVC 1 weer bij Oost ingedeeld

Foto:

Het moment waar veel voetballiefhebbers al tijden naar uit hebben gekeken is daar. De KNVB heeft de indelingen van de voetbalteams bekendgemaakt. Tot op het laatst is spannend waarin de elftallen zijn ingedeeld en daarmee ook wie hun tegenstanders zullen zijn.Het eerste elftal van TVC’28 komt komend seizoen weer uit in district Oost, na een jaar in Noord gebivakeerd te hebben. Tegen wil en dank, zo mocht veelvuldig opgetekend worden. Volgend seizoen komt TVC 1 o.m. uit tegen streekgenoten De Zweef (Nijverdal) en Luctor Et Emergo (Almelo) tegen in de 1e klasse Oost. Ook bekende tegenstanders als Alverna, Grol, Rheden en Silvolde staan weer op het wedstrijdschema van de Tubbergenaren.

STEVO 1 loopt net als afgelopen seizoen weer de ‘buren’ PH en SDC’12 tegen het lijf in de 2e klasse Oost. Ook de Enschedese club Suryoye-Mediterraneo en Tubantia uit Hengelo staan op de rol voor de Geesternaren.

In de 3e klasse A mag MVV 1 het opnemen tegen o.m. RSC en Vogido.

De Tukkers 1, Fleringen 1, Reutum 1 en Vasse 1 komen elkaar tegen in de 4e klasse A. Datzelfde geldt voor Langeveen 1 en Manderveen 1, maar dan in de 5e klasse A.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen