Gelukkige winnaars WK-pool van MVV’29 nemen prijzen in ontvangst

Foto:

Sjoerd Oude Geerdink was de grote winnaar van de WK-pool bij MVV’29. De prijzen hiervoor werden gisteravond uitgereikt. Oude Geerdink ging met een reischeque van €300 naar huis. Hij werd op de voet gevolgd door respectievelijk Willem Bakhuis en Frank Brokelman. Zij mochten beide een geldbedrag in ontvangst nemen.De WK-pool van is uitgegroeid tot een traditie bij MVV’29.  Bij elk EK of WK zet de organisatie een pool op. Dit jaar deden ongeveer 400 mensen mee. Daarvan werden de beste 20 deelnemers beloond met verschillende prijzen, zoals waardebonnen. Daarnaast had de organisatie mede dankzij de geweldige ondersteuning door de verschillende sponsoren en ondernemers uit het dorp nog 17 prijzen te verdelen: dinerbonnen, boodschappenbonnen, kappersbonnen en bloemenbonnen. De extra prijs, te weten een kuub brandhout, is gewonnen door Sanne Rikmanspoel. Zij was de enige die Costa Rica had laten doordringen tot de kwartfinale.

De winnaar van de eerste prijs, Sjoerd Oude Geerdink, was zeer vereerd met zijn reischeque. “Ik ben blij dat ik de eerste prijs in ontvangst heb mogen nemen. Normaal gesproken ben ik niet zo’n voetbalkenner, maar dit keer had ik veel vertrouwen in Duitsland en dat heeft mij geholpen”, doelt hij op Duitsland als wereldkampioen.

De organisatie heeft te kennen gegeven dat er over 2 jaar met het EK 2016 in Frankrijk, opnieuw een pool wordt georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen