TV Albergen legt nieuwe sponsoren vast

Foto:

TV Albergen is trots te mogen melden dat zij er weer in is geslaagd om voor een periode van 3 jaar (2014-2016) nieuwe baansponsorcontracten vast te leggen. Er is weer gekozen voor ‘exclusiviteit’ binnen het sponsorcontract en deze bestaat daarom uit maximaal 12 baansponsoren.

De inhoud van het sponsorcontract bestaat bijvoorbeeld uit: reclamebord aan de tennisbanen, verbinden van de sponsornaam aan toernooien en evenementen, gebruik van de kantine voor zakelijke vergaderingen (incl. internet, LED TV, beamer etc.), jaarlijks een gezellige en sportieve tennisavond georganiseerd door TV Albergen, recht op gebruik van de kantine en banen voor bijv. bedrijfsevenementen.
Een groot deel van de 12 sponsoren heeft TV Albergen in de voorgaande sponsorperiode (2011-2013) ook al financieel bijgestaan. Naast deze sponsoren is TV Albergen er ook in geslaagd 3 nieuwe sponsoren aan te trekken.
De baansponsoren van TV Albergen voor 2014-2016 zijn: Itmundi, Wissink Vastgoedonderhoud, Horstman Kunststoffen, Coop Munster, Kemperink, SKEPP, Tegelzetbedrijf Beld, Cafe-Restaurant Fraans Marie, IBZ Albergen, HR BouwKonsult, Installatiebedrijf Klumpers en Koopman Assurantiën.
Begin dit jaar tijdens de start van het tennisseizoen zijn de banen voorzien van de nieuwe en aangepaste sponsorborden. Afgelopen vrijdag zijn de sponsorcontracten ondertekend tijdens een gezellige bijeenkomst op het tennispark.
Op bijgaande foto ziet u een groot deel van de baansponsoren (afwezig: Itmundi, Coop Munster, Tegelzetbedrijf Beld, SKEPP) en voorzitter John Muller van TV Albergen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen