Trots STEVO opent nieuw kleedgebouw

Foto:

Vanavond de nieuwe kleedkamers van STEVO officieel geopend. Dit gebeurde op feestelijke wijze, met muzikale omlijsting. Vele STEVO-leden kwamen op de opening af; zowel jong als oud was van de partij op sportpark De Peuverweide.

De voetbalclub uit Geesteren beschikt nu over een duurzaam gebouw met 9 kleedkamers, daarvan hebben er 2 een massageruimte, 2 kleedkamers voor scheidsrechters en trainers, een centrale toiletgroep voor zowel heren als dames, een ballenhok, een wasruimte met drooghok, een opslagruimte en een werkplaats voor de VUT-ploeg.
Voorzitter Henk Martens is verguld met het resultaat. “Na de competitie in mei zijn we begonnen met de verbouwing van de kleedruimte. En binnen de termijn is het af, dat maak je niet overal mee. Dit is een gebouw om trots op te zijn.” Zijn speciale dank ging naar alle bedrijven die geholpen hebben, maar ook naar de vele vrijwilligers. “De vrijwilligers zijn de kurk waar STEVO op drijft”, zo verwoorde Martens beeldend.
De opening van de kleedruimte werd officieel ingeluid door het oudste lid, de 79-jarige Jan Kokhuis, die jarenlang deel uit maakte van het bestuur. Dit deed hij in samenwerking met het jongste lid, de 4-jarige Rens Haverkort. Na het doorknippen van het lint, stormden de aanwezige kinderen het nieuwe gebouw binnen.
Voorzitter Martens maakte van de gelegenheid gebruik om enkele onmisbare mensen voor de club in het zonnetje te zetten. Zo was er onder andere een speciaal bedankje voor Henk Oude Avenhuis, die een belangrijke schakel was in de verbouwing van de kleedruimte. Daarnaast werd Pascal Semmekrot benoemd tot lid van verdienste.
De avond begon met een penaltybokaal. Daar werd om gestreden door de D-, E- en F-jeugd. De A-, B- en C-jeugd waren deelnemers aan de latje-prikbokaal. Deze activiteiten werden georganiseerd door de jeugdafdeling.
Alle consumpties waren te verkrijgen voor €1. Zowel het eten van de barbecue als de drank. Dit is mogelijk gemaakt door de sponsoren Grolsch, Heisterkamp en Slagerij Hemmer.
20140912193907
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen