Tubbergse jeugdvolleybaltoernooien weer groot succes

Foto:

Volleybalvereniging Dynamo Tubbergen kan weer tevreden terugblikken op 2 mooie toernooidagen. Jonge volleybalsters kwamen massaal naar Tubbergen om zich voor te bereiden op de competitie.

Zaterdag was het eerst de beurt aan het Jeugdvoorbereidingstoernooi. Maar liefst 36 teams (8 A-, 12 B- en 16 C-teams) kwamen daarbij in actie en dat ging er fanatiek aan toe. De coaches hadden er hun handen vol aan om de meiden naar de goede plaatsen te dirigeren. De voldoening was dan ook groot als het gevolg een mooi punt opleverde.
Op zondag kwamen teams uit het hele land naar Tubbergen. Het zogeheten Jeugdtoptoernooi kende 24 teams (zowel bij meisjes A, B als C-teams) en het niveau was hoog. De fans op de volle tribunes genoten van het vertoonde spel. Bij meisjes A en B ging de finale tussen Dynamo Tubbergen en Set-Up’65. Zowel Dynamo meisjes A1 als Dynamo meisjes B1 wisten de toernooizege op te eisen. Devoko eindigde bij meisjes A op de 3e plaats en Saasveldia werd 4e. Bij meisjes B werd AAStad 3e en Devoko 4e. Ook bij meisjes C was het spannend. De meiden uit Denekamp werden uiteindelijk 1e, Emmen’95 werd 2e, Dynamo Tubbergen werd 3e en Tornado werd 4e.
De vele complimenten kunnen naar de hele vereniging want zowel de dames seniorenteams als meisjes A zorgden ervoor dat de wedstrijden in goede banen werden geleid. Ook de dames van de wedstrijdleiding verdienen een groot compliment. Een mooie 17e editie van de Dynamo Jeugdtoernooien.
2014-09-14-11
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen