TVC 1 en Heino delen de punten

Het eerste elftal van TVC’28 kwam gisteren tot een puntendeling in de uitwedstrijd tegen en in Heino. Aanvankelijk ging de strijd gelijk op, maar geleidelijk schiep de thuisclub zich een overwicht en creëerde de beste kansen.

TVC-goalie Ruud Hofhuis ontpopte zich, net als vorige week tegen Longa, tot een niet te nemen hindernis. Met miraculeuze reddingen hield de sluitpost zijn doel schoon. Naarmate de wedstrijd vorderde vocht TVC 1 zich onder de druk uit en werd gevaarlijk door Stef Roelofs. De linkerspits zag zijn inzet door de Heino-doelman over de lat getikt. Vlak voor rust belandde een vrije trap van Stefan Huiskes op de paal.
Na de thee gingen beide teams voor de winst, maar de defensies wisten van geen wijken. Uiteindelijk eindigde deze enerverende wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel. Daarmee konden beide partijen leven.
Beker
Komend weekend staat in het teken van bekervoetbal. TVC 1 heeft de groepsfase van de KNVB-beker overleefd. De volgende tegenstander is AJC’96 uit Losser dat uitkomt in de derde klasse van de KNVB. Het bekerduel wordt zondag in Tubbergen gespeeld. Aanvang is 14.00 uur.
De eerstvolgende competitiewedstrijd, een week later, speelt TVC 1 thuis. Dan is Rood Wit uit Groesbeek te gast op sportpark De Grote Moat. Aanvang 14.00 uur.
TVC 2
Het tweede elftal van TVC’28 haalde een nuttige overwinning op Heino 2. Met 0-1 trok het team van trainer/coach Paul Oberjé aan het langste eind. Mauro Plegt bracht zijn ploeg aan de leiding. Heino 2 deed verwoede pogingen om op gelijke hoogte te komen. De TVC-defensie gaf echter geen krimp. Doelman Daaf Dijkkamp groeide boven zichzelf uit. Met een weergaloze redding trok hij de winst voor de Tubbergenaren over de streep. Door de zege staat TVC 2 wat vaster in de middenmoot.
Komend weekend is er bekercompetitie. TVC 2 is dan vrij.
TVC 3
Het derde elftal van TVC’28 wist weer eens te winnen. Tegen EMMS 2 kwam de ploeg tot een regelmatige overwinning. Met 3-0 bleef de volle winst in Tubbergen. Lars Bolscher, Morten Kruizinga en Maikel Leeuw tekenden voor de doelpunten.
Ook de ploeg van trainer/coach Ad Steenbakker heeft komend weekend vrijaf. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen