TVC 1 laat het lopen tegen AJC

Krachten sparen, geen blessures oplopen, geen kaarten incasseren en enkele basisspelers rust geven. Zie daar de ingrediënten die voor het eerste elftal van TVC’28 centraal stonden in het bekerduel tegen AJC.

De ploeg uit Losser profiteerde gretig van de gezapigheid bij de Tubbergenaren. Met 1-3 trok het team van trainer/coach Erik Hellegers de wedstrijd naar zich toe. Joery Klein Robbenhaar, Pascal Wolkorte en Teun Golbach tekenden voor de doelpunten.
In de slotfase redde Stefan Huiskes de eer voor de thuisclub door een afketsend schot van Jelle de Haan alsnog binnen te schieten. Vanuit het perspectief van TVC 1 een bekerduel om snel te vergeten.
Komende zondag staat er meer op het spel. Dan gaat de carrousel in de reguliere competitie weer draaien. TVC 1 speelt op het eigen honk tegen Rood Wit 1 uit Groesbeek. Het wordt voor beide teams een eerste kennismaking. Niet eerder hebben de ploegen elkaar ontmoet. Groesbeek is een echt voetbaldorp waar maar liefst 6 voetbalclubs actief zijn. Daaronder ook Rood Wit waarvan de hoofdmacht het tot dusver in de competitie goed doet. Als je van Silvolde en Longa weet te winnen, kun je een aardig balletje trappen. Op de ranglijst staat Rood Wit één punt boven TVC 1. De ploegen lijken dus aardig tegen elkaar opgewassen en dat belooft een spannende pot voetbal. De winnaar nestelt zich vaster in de middenmoot, voor de verliezer dreigt de gevarenzone. Wie het wil meemaken, is zondag van harte welkom op sportpark De Grote Moat in Tubbergen. Het duel begint om 14.00 uur.
TVC 2
Het tweede elftal van TVC’28 kwam afgelopen weekend niet in actie. Komende zondag speelt de ploeg thuis tegen HSC 2. Het team uit Haaksbergen is de trotse lijstaanvoerder en dus kunnen de mannen van trainer/coach Paul Oberjé de borst nat maken. Om 11.00 uur wordt afgetrapt.
TVC 3
Ook het derde elftal van TVC’28 had afgelopen zondag vrijaf. Zondag is UD 2 de tegenstander. Om 11.00 uur klinkt in Weerselo het beginsignaal.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen