Opperbest vermaak tijdens sponsoravond De Tukkers

Foto:

Vele miljoenen vlogen de aanwezigen om de oren, afgelopen maandag. Engelse ponden dan en geen euro’s, welteverstaan. Want als mede-eigenaar van Swansea City, uitkomende in de Premier League, kon zelfbenoemde ‘behangkoning’ John van Zweden natuurlijk niet anders dan ook een beetje van de zakelijk kant vertellen bij het runnen van zo’n topclub. De uitgenodigde sponsoren van omnivereniging De Tukkers uit Albergen vermaakten zich hiermee opperbest.

De avond werd gehouden bij café-restaurant De Molen in Fleringen. Deze horecagelegenheid is al sinds jaar en dag sponsor van de Albergse sportvereniging. Namens de sponsorcommissie heette Robin Smit de ruim 100 aanwezigen van harte welkom, waarna hij interim-voorzitter Erik Nijhuis aankondigde. Nijhuis stond in zijn openingswoord stil bij het feit dat de omnivereniging haar zaakjes goed op orde heeft. Hij refereerde dat mede door sponsoren en vrijwilligers het hele complex er na een grote renovatie op en top uitziet.
Een speciaal woord van welkom was er voor de hoofdsponsor van De Tukkers, te weten De Pannenloods Bouwmaterialen en Sierbestrating. Nijhuis hield de aanwezige sponsoren voor dat De Tukkers zonder hen geen bestaansrecht heeft. “Deze avond is voor jullie als blijk van waardering”, aldus de interim-voorzitter, waarna hij John van Zweden de microfoon gaf. Deze rasechte Haagse ondernemer wist de aanwezigen met zijn vele anekdotes en specifieke tongval te boeien met zijn verhalen over de Engelse profclub Swansea City. De Haagse behangverkoper had zich in 2002 voor 50.000 pond ingekocht bij de voetbalclub uit Wales, die toen uit het Engelse profvoetbal dreigde te degraderen. Nu, 12 jaar later, speelt de club in de Premier League: het hoogste niveau in Engeland en staat het momenteel 8e.
Na de boeiende lezing van Van Zweden bedankte interim-voorzitter Nijhuis hem en bood hem een kleine attentie aan. Ook bedankte hij de sponsorcommissie (bestaande uit Marco Geeshink, Jolanda Haarhuis, Robin Smit, Hilda Oude Vrielink, Johan Fleerkotte en Walter Lansink) en nodigde hij de aanwezige sponsoren uit voor een hapje en drankje in de zaal van de familie Frielink, waarna het nog lang gezellig bleef.
2014-10-20-21
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen