Dynamo Dames 1 staat weer voor een mooie uitdaging

Vandaag speelt de hoofdmacht van de Tubberger volleybalvereniging om 16.30 uur weer een thuiswedstrijd.

Het is alweer even geleden dat het eerste team van Dynamo Tubbergen in actie kwam. Op 4 oktober speelden ze hun laatste ‘officiële’ wedstrijd. Dan zou je bijna vergeten dat er in de drie daarvoor steeds een vijfsetter werd gespeeld. Met 2 keer winst (Sudosa-Desto en Orion) en één keer verlies (WSV) van de tiebreak.
Tegenstander De Bevers uit Lemelerveld kan er ook wat van, we bedoelen wat het spelen van vijfsetters betreft. In de competitie waren er al 3 duels, die via de verlenging beslist moesten worden (winst tegen Tornado en Sneek 2, verlies tegen Sneek 3) en in de voorronde van de beker werd met 3-2 van Sarto verloren. Wellicht dus 2 teams tegenover elkaar die verhoudingsgewijs al de meeste ‘competitieminuten’ van het seizoen gemaakt hebben.
Trainer/coach Ron Viester van Dynamo Dames 1 kan over een fitte selectie beschikken. “Geen beker gespeeld dus even rust gehad en de mogelijkheid  om de pijntjes die er waren te laten herstellen. De gretigheid om te winnen is volop aanwezig en kenmerkt het team. De Bevers staan ongeveer gelijk, hebben ook al punten gepakt tegen hoog geklasseerde teams en dus staat er voor beide ploegen een belangrijke pot op het programma.”
Als wij ons aan een voorspelling mogen wagen, zeggen we dat de wedstrijd in een vijfsetter beslist wordt. De voorspeller bij de Nevobo denkt er net zo over. Volgens die software blijft de winst in Tubbergen. We zullen het vanmiddag zien!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen