Dynamo Dames 1 verliest thuis via de tiebreak

Het eerste team van Dynamo Tubbergen verloor afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen De Bevers uit Lemelerveld. Met de setstanden 25-15, 18-25, 20-25, 25-18 en 11-15 werd er weer een vijfsetter aan de reeks van de Tubbergenaren toegevoegd. Na 4 wedstrijden staat die teller inmiddels op 4.

Dynamo Dames 1 begon de wedstrijd voortvarend, speelde uitstekend volleybal met een hoge servedruk. De Bevers kwamen er niet aan te pas en met 25-15 wisselden beide teams al snel van kant.
In de 2e set nam Dynamo al snel weer een voorsprong. Maar bij 10-3 in het voordeel van de Tubberger dames haperde de machine. De foutenlast werd wel heel erg hoog en de Bevers wisten daar wel raad mee. In no-time was de stand weer gelijk en lukte het de Tubbergse ploeg maar niet om de trein weer op de rails te krijgen. Met 18-25 was de stand in sets weer gelijk.
Ook in de 3e set liep het thuisteam achter de feiten aan. De gasten maakten weinig fouten, verdedigden steeds beter en pakten al snel een voorsprong. Dynamo Dames 1 liet het te makkelijk ondergaan en met 20-25 stond het met 2-1 achter.
Maar de Tubberger ploeg liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Dynamo Dames 1 herstelde uitstekend en met snel en foutloos volleybal werden De Bevers met 25-18 aan de kant gezet. En dus moest er voor de 4e keer op rij weer een vijfsetter aan te pas komen om de beslissing te forceren. De Tubberger ploeg begon uitstekend, maar bij 5-3 werden er weer teveel onnodige fouten gemaakt. Dat bleek cruciaal voor het verdere verloop van de set. Dynamo Dames 1 maakte er nog maar 6, terwijl Bevers er 12 maakte en daarmee met 3-2 won.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen