Hoogste tijd voor volle winst Dynamo Dames 1

Morgen wacht het eerste damesteam van Dynamo Tubbergen een ijskoud onthaal in Friesland. De 3e garnituur van VC Sneek staat dan voor hen klaar.

Dynamo Dames 1 heeft voor zaterdag de uitwedstrijd tegen de nummer laatst van de eerste divisie A op het programma staan. De Tubberger dames spelen in Friesland tegen VC Sneek. Beide teams nemen een nederlaag van de laatste wedstrijd mee. De Friezen verloren thuis de clubderby van de tweede selectie en Dynamo Dames 1 bleef in de zoveelste vijfsetter van het seizoen tegen De Bevers aan de verkeerde kant van de score. Voor beide ploegen de gelegenheid om het anders en vooral beter te doen.
Trainer/coach Ron Viester: “Sneek uit, na anderhalf uur in de bus… altijd lastig. Na 4 vijfsetters wordt het hoog tijd om voor de volle winst te gaan. Maar dat roepen we al 4 wedstrijden en telkens komen we een dalletje tegen. Het zal een lange terugweg worden,  wanneer we aan het kortste eind trekken en dus zullen we er alles aan doen om zaterdag tot een mooie prestatie te komen. De punten kunnen we ook goed gebruiken. Met lef en plezier willen we een prestatie gaan leveren in Sneek!”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen