De Tukkers F1 viert kampioenschap

Foto:

In augustus van dit jaar won het hoogste F-team van De Tukkers al het eigen sterk bezette Albo-toernooi, waarin succesvol om de titel werd gestreden met STEVO F1, TVC F1 en MVV F1. De winst leidde destijds tot een bepaald verwachtingspatroon voor de competitie.

De verwachtingen zijn door het team helemaal waargemaakt, want afgelopen zaterdag werd het kampioenschap in de 2e Klasse behaald. Hiervoor moest die dag dan wel van ATC’65 worden gewonnen, dat nog volop in de race was voor de 2e promotieplek en dus niet van plan was mee te werken aan een Albergs feestje. Op sportpark ’t Loarkamp hing al een heuse finalesfeer, veroorzaakt door zo’n 100 toeschouwers, spandoeken, toeters en natuurlijk de zenuwachtige spelers zelf.
Hoewel er meerdere kansen waren, hielden de achterhoede en (vooral) de keeper van ATC’65 alles tegen, met een 0-0 ruststand tot gevolg. Vrij kort na rust konden ze het echter niet langer bolwerken, met een verdiende 4-0 overwinning voor De Tukkers F1 als eindresultaat en de titel in de pocket. Een prachtige ontlading volgde, waarin de traditionele toeterrondrit door Albergen en de patat met snack in de kantine natuurlijk niet ontbraken. Na de winterstop mag het team uitkomen in de 1e Klasse.
Op de foto poseert het team – dat gesponsord wordt door Bouwbedrijf Scholte op Reimer uit Albergen – in kampioenshirts met champagne en de kampioensschaal. Van links naar rechts zijn de volgende spelers zichtbaar: Lars Scholten, Sepp Brink, Job Haarhuis, Floris Breij, Rieme Nijhuis, Tom Hesselink, Maud Haarhuis en Jelle Stokkingreef.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen