HV STEVO 1 loopt koppositie mis

Foto:

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen BWO op het programma voor het eerste damesteam van handbalvereniging STEVO. Een speelster van het team doet verslag.

“Van tevoren wisten we dat dit een zware pot zou worden, aangezien BWO op de eerste plek stond, met 1 punt meer als ons. We begonnen sterk aan de wedstrijd en de stand liep gelijk op. We gingen de rust in met een gelijkspel 13-13. Na een goede peptalk in de rust, gingen we fel de 2e helft tegemoet.”
“We liepen zelfs uit met 3 punten verschil. Op dat moment kwam de ommekeer. BWO scoorde en maakte alle kansen af, bij ons werden veel goals afgekeurd, waarna we al snel tegen een kleine achterstand aankeken. We hebben ons voor de volle 100% gegeven en alle zeilen bijgezet om weer in te lopen op deze achterstand. Dit lukte tot aan de laatste 10 seconden goed, maar het was net niet goed genoeg voor de 2 punten. Wel kreeg een speelster van BWO de laatste 10 seconden nog een directe rode kaart, en wij een penalty. Helaas mocht dit allemaal niet meer baten. Eindstand 24-23.  Erg jammer, want we hebben er erg hard voor gevochten, maar voldoende om de tweede plaats te behouden in de hoofdklasse A.”
“Wij willen ons publiek wel bedanken voor de goede steun. Volgende week gaan we er weer voor, en spelen we thuis tegen De Lutte om 19.30 uur in sporthal De Ransuil in Geesteren we hopen dat we dan weer kunnen rekenen op de steun van ons publiek.”
bwo-stevo-dames-1-foto-cb-069a
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen