De Voltreffer wordt ‘opgepimpt’

Foto:

MVV’29 gaat haar kantine opknappen. Het ‘oppimpen’ van het clubhonk krijgt de voorkeur boven een nieuw kunstgrasveld of hoofdveld. Dat werd bekend tijdens de jaarvergadering van de voetbalvereniging, welke afgelopen maandag in de kantine werd gehouden. De aanwezigen in de vergadering hebben het bestuur toestemming gegeven om de voorstellen zoals ze door het bestuur gedaan zijn verder uit te werken.

De kantinecommissie heeft een ontwerp laten maken voor een andere indeling van de kantine die in 2001 gebouwd werd. Er is een half jaar geleden een enquête gehouden over de kantine, die veel is ingevuld door leden van MVV’29. Hieruit werd duidelijk dat De Voltreffer met name op werkdagen erg kil aan doet. De ruimte is op die momenten ook veel groter dan nodig is. Daarnaast zijn er andere aandachtspunten uit de enquête gekomen en had de kantinecommissie nog eigen ideeën.
Het plafond zal donker worden, er zal een andere vloer in de kantine komen en de muren moeten aangepast worden. Het interieur zal grotendeels worden vervangen. Om de kille sfeer te veranderen, zal er door de week een soort scheidingsgordijn aanwezig zijn. De rokersruimte zal zijn intrede doen aan de achterzijde van De Voltreffer, waar tot voor kort de rokersruimte bij de entree gevestigd was. “Het moet een beetje gaan lijken op een bruincafé, waarin de kleuren bruin en groen overheersen”, vertelde Perry Kuiphuis, voorzitter van de kantinecommissie. Overigens werd kantinebeheerder Peter Voshaar in het zonnetje gezet door voorzitter Walter Busscher. Voshaar is inmiddels 12,5 jaar in dienst.
Rode cijfers
MVV’29 heeft over het seizoen 2013-2014 een klein verlies gedraaid. Maar dit was volgens de eigen prognose, zei penningmeester Frank Kamphuis. Op een kleine 100 euro na klopte dit ook.
img4564
Bestuurswisselingen
Penningmeester Kamphuis heeft besloten om te stoppen. Na 8 jaar treedt hij uit het bestuur. Zijn vervanger is Marieke Goossen. Ook Eddy Weiss stopt met zijn bestuurlijke functie. Weiss hield zich 17 jaar bezig met de ledenadministratie. Zijn taak wordt overgenomen door Jeroen Leushuis, maar hij zal niet in het bestuur plaatsnemen. “Daardoor blijven we met 7 mensen in het bestuur en dat is handig als er gestemd moet worden”, zei Busscher. Hij had lovende woorden voor de aftredende bestuursleden en bedankte ze voor bewezen diensten.
Nieuwe hoofdsponsor gezocht
Rudy Peters, lid van Stichting Frielinkpark, sprak ook de aanwezige mensen toe. Hij wist te melden dat het aantal reclamebordsponsoren flink is gestegen de laatste jaren. Ook zei hij dat MVV’29 op zoek blijft naar een nieuwe hoofdsponsor, na het stoppen van Groothuis Woningbouw.
Ook Joost Oude Avenhuis, secretaris van de voetbalclub uit Harbrinkhoek, nam de microfoon ter hand en besprak het secretarieel jaarverslag over het vorige seizoen. Technisch coördinator Martin Oude Avenhuis gaf tekst en uitleg over de stand van zaken van het technische gedeelte van MVV’29.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen