Speelgoedbeurs MVV’29 weer geslaagd

Foto:

MVV’29 heeft onlangs voor de 5e keer een speelgoedbeurs georganiseerd. Net als voorgaande jaren is dit een groot succes geworden. Natuurlijk door een goede opbrengst, welke bestemd is voor de jeugdleden van de voetbalclub uit Harbrinkhoek, maar ook omdat al het speelgoed een nieuwe bestemming heeft gekregen.

Het ingebrachte speelgoed zag er mooi uit en was goed onderhouden. Voor aanvang stond er al een lange rij mensen buiten te wachten. Ook hiervoor geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Veel mensen kwamen om merkspeelgoed, puzzels, boeken en spelletjes te kopen. Ouders, opa en oma’s brachten dit in, kochten wellicht het een of ander en ’s avonds konden de verkopers het verdiende geld weer ophalen.
Stichting Help Oost Europa heeft het overgebleven speelgoed opgehaald. Vele kinderen zullen hier blij mee worden gemaakt.
De organisatie wil haar dank uitspreken aan alle inbrengers, kopers, sponsor Coop Brughuis uit Harbrinkhoek en natuurlijk aan alle vrijwilligers die er samen voor gezorgd hebben dat de speelgoedbeurs wederom goed verlopen is.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen