Henk Martens stopt als voorzitter van STEVO

Tijdens de afgelopen maandagavond gehouden ledenvergadering van de Geesterse voetbalclub STEVO gaf Henk Martens, in het dagelijks leven huisarts, aan na dit seizoen te willen stoppen als voorzitter.

Binnen het bestuur van de Geesterse voetbalvereniging ligt het voornemen om Eddy Droste, zoon van oud-voorzitter en clubicoon Henk Droste, voor te dragen als kandidaat vanuit het bestuur. Uiteraard kunnen de leden, met inachtneming van de regels hiervoor, ook zelf kandidaten voordragen.
Martens toonde zich verder bijzonder content met de contractsverlenging met Peter Reekers als trainer/coach van STEVO 1 met een jaar en dankte de Rabobank voor een gift vanuit het coöperatiefonds t.b.v. de onlangs gerealiseerde nieuwbouw van de kleedkamers.
Openingswoord
Vanzelfsprekend stond de voorzitter aan het begin van deze jaarlijkse vergadering een moment stil bij het overlijden van een aantal leden en anderen die de club een warm hart toedroegen. In Marten’s openingswoord noemde hij met name een tweetal personen die niet vaak op de voorgrond treden. Paul Gehring werd bedankt voor zijn inzet voor o.a. het succesvol georganiseerde PMA voetvolleybaltoernooi en bestuurslid Coen Droste kreeg lof over de vele uren die hij in de prachtige presentatiegids, welke eenmaal per jaar op de deurmatten van Geesteren ligt, had gestoken.
Secretaris Bert Maathuis gaf vervolgens een goede bloemlezing over de gebeurtenissen in het seizoen 2013-2014 dat, naast het kampioenschap van STEVO 2, als rode draad de nieuw te bouwen kleedkamers kende.
y497i2t0o36odtgkij7gro2t8
Financieel resultaat
De door Eddy Droste gepresenteerde cijfers waren ook aanleiding voor een goedkeuring van de leden. Een mooi positief resultaat over het afgelopen seizoen is toegevoegd aan het weerstandsvermogen. Droste dankte tijdens zijn presentatie de mensen die zich hebben ingezet om de crowd-actie tot een succes te maken. Hij deed een dringend beroep op de leden ook de volgende editie van deze succesvolle actie mee te helpen.
Renteloze lening
De kascommissie, bestaande uit Ewald en Mark Haverkort, hebben tijdens hun controle van de boeken wederom een aantal lotnummers getrokken inzake de door de leden destijds verstrekte renteloze lening. De volgende leningnummers zijn uitgeloot: 3-25-41-49-53-82-115. De personen behorende bij deze nummers krijgen binnenkort een brief waarin duidelijk wordt gemaakt hoe en wanneer het geld teruggestort wordt.
Topscorer afgelopen seizoen
De uitreiking van de Anton Voorhuis Cup, voor de topscorer van het seizoen 2013-2014, kwam toe aan Tim Steggink. Hij kwam toen uit voor STEVO 7 en scoorde maar liefst 23 doelpunten.
ttn6k9j1gapuzp8snl4u6ni4p
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen