HV STEVO geeft winst onnodig uit handen en speelt gelijk

Foto:

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit op het programma voor het eerste damesteam van handbalvereniging STEVO. Er is een keer een oefenwedstrijd tegen dit team gespeeld, maar verder zijn zij dit seizoen nieuw in de hoofdklasse. HV STEVO 1 was erop gebrand om de punten in Geesteren te houden. Een speelster van het team doet verslag.

“We begonnen de wedstrijd sterk, waardoor Zenderen al vrij snel op een 4-0 achterstand stond. Uiteindelijk kwam ook Zenderen aan het scoren waardoor de stand terug kwam op 6-4. Er werd aan beide zijden gescoord. De stand kwam daarna nog terug op 11-7 en gingen we de rust in met 13-9.”
“Na een goede peptalk in de rust, gingen we fel de tweede helft tegemoet. We konden nog een tijd de 4 punten verschil behouden, uiteindelijk stond het 22-18. Op dat moment kwam de ommekeer. Wij konden gedurende wedstrijd niet genoeg gebruik maken van onze kwaliteiten, waardoor wij uiteindelijk tegen onszelf gingen handballen. Doordat het bij ons minder lukte, kon Zenderen langzaam aan dichterbij komen. De 4 punten verschil werden uiteindelijk 24-22 met nog een paar minuten op de klok. Uiteindelijk stond het met nog 1 minuut te spelen 24 -24. Wij konden nog een keer in de aanval, helaas konden wij de wedstrijd niet winnend afsluiten. Erg jammer!”
“Al met al een teleurstellende wedstrijd van onze kant, want het was onnodig om de wedstrijd op deze manier uit handen te geven.”
“Wij willen het publiek wel bedanken voor de goede steun! Volgende week hebben wij de laatste wedstrijd van dit jaar, want we spelen om 19.30 uur te Hengevelde in sporthal De Marke tegen TVO. We hopen dat we dan weer kunnen rekeningen op ons publiek.”
stevo-dames-1-zenderen-foto-cb-085a
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen