TVC 1 treedt aan tegen Rigtersbleek

Foto: Redactie

Voetbalvereniging TVC’28 beschikt over een fraai kunstgrasveld waarop bijna altijd gespeeld kan worden. Let wel… bijna altijd! Wanneer het kunstveld verscholen ligt onder een pak sneeuw wil een bal niet rollen en is ook op sportpark De Grote Moat voetballen onmogelijk. Die situatie deed zich vandaag voor waardoor alle wedstrijden, waaronder de krachtmeting van de hoofdmacht met koploper Alverna, moesten worden afgelast.

Rigtersbleek

Komend weekend staat voor het eerste elftal het uitduel tegen Rigtersbleek op de rol. In de eerste ontmoeting speelden de Tubbergenaren de meest bizarre wedstrijd uit de clubgeschiedenis. TVC 1 kwam met 2-0 voor, maar zag kans het duel alsnog met 2-3 uit handen te geven. Nota bene tegen een tegenstander die lange tijd met 9 man speelde. Bas Postma was met 2 doelpunten de grote man bij ‘De Bleek’. Ook in het vervolg van de competitie bleef de spits trefzeker.

Inmiddels heeft Rigtersbleek zich opgewerkt naar de 2e plek op de ranglijst. TVC 1 staat 10e, net buiten de gevarenzone. Kunnen de mannen van coach Douwe Jansen ook in de rest van de competitie buiten schot blijven? Dat is de doelstelling. Punten pakken in de textielstad zou in dat streven prima passen. Beslist niet onmogelijk want in het eerste duel stonden de Tubbergenaren ook lange tijd op winst. Wie het wil meemaken is zondag van harte welkom aan de G.J. van Heekstraat in Enschede. Om 14.00 uur wordt afgetrapt.

TVC 2

Het tweede elftal van TVC’28 reist zondag naar Huissen voor de confrontatie met Jonge Kracht 2. Het eerste duel werd door de Tubbergenaren met 2-1 gewonnen. Het zou wat zijn wanneer de ploeg van trainer/coach Paul Oberjé dat huzarenstukje ook op vreemde bodem kan opvoeren.

TVC 2 bezet samen met Rohda Raalte de 2e plek op de ranglijst. Jonge Kracht is voorlaatste. Op de kleigrond in Huissen gaat zondag de bal om 10.30 uur rollen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen