TVC 1 en Heino houden elkaar in evenwicht

Net als de eerste wedstrijd tussen TVC 1 en Heino 1 eindigde ook de tweede confrontatie onbeslist (1-1). Na 5 minuten schiep de thuisclub zich de eerste kans. Een venijnig schot van de 17-jarige Niels Leemhuis werd door Heino-keeper Tom Vastenavond fraai gepareerd. Heino deed wat terug via Hidde Smeenk die zijn inzet op de paal zag afketsen. Vlak voor rust was het opnieuw Niels Leemhuis die de Heino-sluitpost tot een uiterste redding dwong.

Na de thee golfde het spel op en neer. Nadat Kelvin Stopel op de rand van het strafgebied werd getorpedeerd, zette Stef Roelofs zich achter de vrije bal. Met een droge schuiver bracht hij zijn ploeg aan de leiding (1-0). Heino schakelde een tandje bij en werd daarvoor beloond. Wilco Gerritsen maakte handig gebruik van de vrije ruimte en drukte van dichtbij af (1-1). Vlak voor tijd was Heino dicht bij de winnende treffer maar de bal belandde op de lat. Uiteindelijk hielden de teams elkaar over 2 wedstrijden in evenwicht.

Rood Wit

Komend weekend reist TVC 1 naar Groesbeek voor de confrontatie met Rood Wit. Het eerste duel ging nipt verloren voor de Tubbergenaren. Met 0-1 trok Rood Wit de zege over de streep. Op basis van een sterke 2e helft, waarin TVC 1 de tegenstander vaak op eigen helft terugdrong, had het team minimaal een punt verdiend. Mark Oude Hinken was dicht bij de gelijkmaker. Zijn schot ging net over. Ook Stef Roelofs en Stefan Huiskes zagen hun inzet niet beloond. Uiteindelijk stond TVC 1 na het laatste fluitsignaal met lege handen.

Waar de Tubbergenaren afgelopen weekend gelijk speelde tegen Heino, verloor Rood Wit met 3-0 van Hoogland. Zondag om 14.00 uur staan de ploegen opnieuw tegenover elkaar op het sportpark aan het Kapittelland in Groesbeek. De spelersbus vertrekt om 11.15 uur vanaf de Sportlaan.

TVC 2

Het tweede elftal van TVC’28 gaf tegen Heino 2 een 2-0 voorsprong uit handen. In de eerste helft wisten Roy Oude Alink en Erik Olde Hampsink de Heino-goalie te verschalken. Na de thee liet de ploeg van coach Paul Oberjé de voorsprong glippen. Heino kwam goed terug, scoorde twee keer en trok aldus de verdiende gelijkmaker over de streep.

Komend weekend staat TVC 2 voor een heuse ’tour de force’. Dan wacht de lastige uitwedstrijd tegen koploper HSC 2. Maar de Tubbergenaren zijn beslist niet kansloos. Dat bewees de ploeg in het eerste duel toen HSC 2 op een 1-0 nederlaag werd getrakteerd. Zondag om 11.30 uur klinkt het beginsignaal in Haaksbergen.

TVC 3

Het derde elftal van TVC’28 leed een kansloze nederlaag tegen EMMS 2. Met 5-2 beten de mannen van trainer/coach Ad Steenbakker in het Slagharense zand. Daan Steenbakker en Pim Dijkkamp tekenden voor de Tubbergse treffers.

Komend weekend speelt TVC 3 thuis tegen UD 2. In het eerste treffen deelden de teams de punten (2-2). Om 11 uur wordt zondag afgetrapt.