Grap met verborgen camera bij De Tukkers

Foto: CC0

‘Bananasplit in Albergen’, zo kun je wel omschrijven wat De Tukkers in samenwerking met Nuon heeft geflikt. Zoals bekend is de voetbal- en handbalclub in december één van de gelukkige winnaars geworden van de Nuon Clubcompetitie. Het project om op een duurzame manier energie te besparen leverde de club destijds het lieve sommetje van €10.000 euro op. Daarmee was het tevens de enige club uit het oosten die de prijs in ontvangst mocht nemen.

Energiemaatschappij Nuon komt ook dit jaar weer met de Clubcompetitie. De Tukkers is momenteel bezig om het plan, dat vorig jaar in werking is getreden, verder uit te werken en vervolgens uit te voeren.

Verborgen camera maakt unieke beelden

Om de nieuwe editie van de Clubcompetitie te promoten is Nuon druk bezig met het maken van een promotiefilmpje. Clubs moeten hierdoor geattendeerd worden op de actie en krijgen vervolgens de mogelijkheid om met hun duurzame project mee te doen aan de Nuon Clubcompetitie 2015.

Voor het promotiefilmpje was er afgelopen weekend een filmploeg op bezoek bij De Tukkers. Leden van De Tukkers en bezoekende ploegen werden daarbij in de maling genomen met verborgen camera’s. De reacties van de verschillende spelers liep uiteen van boos tot verbaasd en dat leverde natuurlijk unieke beelden op. Deze beelden worden gemonteerd in een promotiefilmpje. Deze zal over een aantal weken naar buiten worden gebracht.

Flink in de maling genomen

Nuon kwam met het idee om spelers ter plekke te laten betalen voor het douchen middels een douchemuntje. Deze kostte €2,50 en die konden de spelers bij aankomst op het sportpark aanschaffen. Dit alles onder het mom dat De Tukkers de bezuinigingen en alle kosten van (ver)bouwen en renoveren niet meer kon opbrengen. Bijna iedereen trapte erin, niet wetende dat het een grap was en dat ze ondertussen werden gefilmd.

Uiteraard zijn alle spelers na het filmen op de hoogte gesteld en is toestemming gevraagd en gegeven voor het vrijgeven van de beelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen