Krekkers C1 gaat voor Nederlands jeugdkampioenschap

Foto: Krekkers

Komende zaterdag is het zover, de Nationale Gesloten Jeugdkampioenschappen of ook genoemd de Final Four voor de meiden van C1 van volleybalvereniging Krekkers.

Na het winnen van het kampioenschap in de Topklasse en inmiddels begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen, staat zaterdag nog een knaller voor het ‘oude’ C1 op het programma. Immers, Nederlands kampioen worden is toch de prijs die iedere speelster en trainer/coach achter z’n naam wil kunnen schrijven. Voor veel jeugdspeelsters betekent dit veelal dat ze zoiets maar één keer meemaken.

En komende zaterdag is het voor C1 van V.V. Krekkers zover. Het team heeft nog enkele oefenwedstrijden gespeeld en is er klaar voor. Met het motto ‘bal voor bal en wedstrijd voor wedstrijd’ is het doel Nederlands kampioen te worden. Zaterdagochtend om 06.30 uur zal de bus met speelsters, trainer/coach, assistent-coach en alle trouwe supporters vertrekken naar het Indoor Sportcentrum Eindhoven.

Programma

Om 10.00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld. Het programma ziet er als volgt uit voor aanstaande zaterdag:

  • 10.00 uur, Voltena – Krekkers
  • 13.00 uur, Emmen ’95 – Krekkers
  • 15.00 uur, Krekkers – Dinto

De daaropvolgende wedstrijden zijn om de plekken 1 t/m 4:

  • 16.30 uur, Nr 3 poule MC – Nr 4 poule MC
  • 18.00 uur, Nr 1 poule MC – Nr 2 poule MC

Op de foto staat het team: Christel Schmidt (assistent-coach), Femke Snijders, Manon Edel, Sanne Hoek, Jette van der Wal, Maud Busscher, Paula Lenferink (trainer/coach), Sjanne Peters, Maureen van Leusen, Lynn Bisschop, Lisa Wigger en Lieke Leushuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen