Deelnemers eerste editie Bewust Bewegen Loop snakken naar vervolg

Foto: Bewust Bewegen

Vrijdagavond, een mooie zomerse avond met een lekker temperatuurtje. Alle deelnemers van de Bewust Bewegen Loop hebben er zin in. Na het startschot bij de plaatselijke fysiopraktijk verdwijnen de lopers in de prachtige omgeving van Vasse en omstreken.

Nog binnen een half uur naderden de eerste lopers over de finish. Ruud Schurink kwam als 1e binnen met een tijd van 24 minuten en 43 seconden. Vervolgens kwamen respectievelijk de nummer 2, Max de Boer (26.01), en nummer 3, Jelle Veer (26.54) over de meet.

Van de dames was Saskia Bekhuis de nummer 1 met 30.53, waar Mirjam Weersink met 35.06 de 2e tijd mocht noteren. Carien Weersink zette een tijd van 36.19 op de klok en eindigde als 3e.

De deelnemers waren laaiend enthousiast  over de tocht. Veel afwisseling in het landschap en de prachtige heuvelachtige, natuurlijke omgeving  maakten dit bovenal mogelijk.  Door dit  mooie succes gaan de organisatie de Bewust Bewegen Loop volgend jaar nog uitgebreider neerzetten.  “We denken dan aan een kidsrun en aan een 10 kilometer loop”, aldus Vincent Pieterson.DSC02955

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen