HV Stevo presenteert nieuwe hoofdsponsoren uit Geesteren

Foto: Clemens Brughuis

Handbalvereniging Stevo heeft na vele jaren nieuwe hoofdsponsoren.

Aan het eind van het afgelopen seizoen werd afscheid genomen van de 3 hoofdsponsoren: Autobedrijf Haarhuis, Kruse Groep en Timmerfabriek Hilberink. Zij hadden meer dan 13 jaar de handbal financieel gesteund en vonden het tijd worden voor nieuwe sponsoren. HV Stevo wil hun graag nogmaals danken voor hun jarenlange steun en vertrouwen.

Afscheid nemen betekent dat er nieuwe sponsoren gezocht moesten worden. Na lange tijd en vele gesprekken met verschillende bedrijven werden Installatiebedrijf Meinders en Lammerink Constructiewerken uit Geesteren bereid gevonden om de sponsoring over te nemen.

Installatiebedrijf Meinders is al meer dan 50 jaar een begrip in Geesteren en een erkend gas- water- elektrotechnisch installatiebedrijf en erkend leerbedrijf. Hun motto is: de klant moet kunnen rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid voor, tijdens en na de oplevering van het project.

Lammerink Constructiewerken is een jong en energiek bedrijf dat inmiddels 11 jaar bestaat en al goede naam en faam heeft verworven in de bouw op het gebied van stalen constructies en aanverwante artikelen als (balkon)hekken en trappen.

Handbalvereniging Stevo is blij met hun toezegging de komende jaren de vereniging financieel te steunen. Beide sponsoren kregen van voorzitter Rinie Bekhuis een shirt met hun logo erop overhandigd.

Nieuwe sponsoren betekent ook nieuwe kleding met reclame uitingen voor de dames van het eerste team. Zij ontvingen onder toeziend oog van de sponsoren een nieuw uit en thuis tenue, trainingspakken, warmloopshirts, sokken en tassen. De speelsters waren zeer content met de nieuwe outfit en bedankten de sponsoren voor hun steun. Na een lange voorbereidingsperiode met de nieuwe trainer gaan ze nu op naar een nieuwe competitie in de 2e Divisie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen