VKC’03 slaat nieuwe weg in met kick-off party

Foto: VKC'03

Op zaterdag 26 september stonden voor alle teams van VKC’03 de eerste thuiswedstrijden op het programma. Een mooie gelegenheid voor een feestje, vond de nieuwe activiteitencommissie.

Voor de jeugdteams was een heuse VIP-tribune gebouwd, zodat zij op de beste plaats de verrichtingen van dames 1 en heren 1 konden kijken onder genot van drinken en chips. Na deze wedstrijden begon de kick-off party het eerste uur met een kinderdisco voor de (jeugd-)leden. In de kantine van het thuisbad De Vlaskoel was het daarom een gezellige boel.

Top 3

Voorzitter Ronny Masselink heeft met zijn pakkende speech het seizoen officieel geopend. Samen met vrijwilligers en sponsoren is het bestuur van VKC’03 klaar voor het nieuwe seizoen. De intenties voor dit jaar zijn voor zowel de dames als de heren de top 3.

Huldigingen

Susan Kleissen en Jolanda Idema zijn tijdens de kick-off party gehuldigd door voorzitter Ronny Masselink, omdat zij 25 jaar lid zijn van de vereniging.

Ze werden bedankt voor de sportieve prestaties en de inzet voor de vereniging in diverse commissies. Susan Kleissen heeft diverse jaren een bestuursfunctie binnen VKC’03 bekleed, dat 2 jaar geleden is overgenomen door Jolanda Idema. De dames hebben een speldje en een bos bloemen in ontvangst mogen nemen.IMG_2128

VKC’03

Prestatie, sportiviteit en gezelligheid zijn de speerpunten binnen de Vlaskikker Kuiperberg Combinatie. De zwem- en waterpolovereniging is al jaren een stabiele en gezonde club. Door vele vrijwilligers die de club rijk is, zijn momenteel alle commissie goed gevuld en kan het bestuur zich bezig houden met beleidsstukken voor 2015-2018.

Net zoals bij andere verenigingen zal de komende jaar de aanwas van jeugdleden iets teruglopen, maar stilzitten en afwachten is niet wat het bestuur van plan is. Met nieuwe ideeën en uitdagingen is VKC’03 goed op weg om deze terugloop op te vangen.

Sponsoren

Ook dit jaar kan VKC’03 weer rekenen op een aantal vaste sponsoren, waar de club heel blij mee is.
VKC’03 heeft deze sponsoren ook echt nodig, als kleine club. Mede door deze sponsoren kan het beleid worden uitgevoerd en kan in deze mindere economische tijd al diverse jaren de contributie het zelfde blijven.

VKC’03 is nog wel op zoek naar nieuwe sponsoren om ook in toekomst de ingeslagen weg te kunnen vervolgen. Meer informatie via [email protected].

Activiteitencommissie

Een nieuwe commissie, een nieuw concept! De eerste aftrap van de activiteitencommissie was de kick-off party, een concept wat door de aanwezige leden goed is ontvangen. Na dit succes gaat VKC’03 elk jaar bij de start van het seizoen een kick-off party organiseren, laat de enthousiaste activiteitencommissie weten. De overige activiteiten op het programma zijn o.a. assistentie bij de Zwemvierdaagse, Sinterklaas,de verkoopactie en een nieuwjaarstoernooi.

De commissie bestaat uit Maud Comello, Yvet Kienhuis en Jolanda Idema.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen