Fleringen 1 blijft heldhaftig vechten tegen degradatie

Foto: VC Fleringen

Tot de laatste snik zal het eerste elftal van VC Fleringen blijven vechten om regelrechte degradatie uit de 4e klasse te voorkomen. De ploeg van trainer/coach Hans Dirksen kreeg deze week loon naar werken en sprokkelde 7 punten uit de laatste 3 duels bijeen.

Tegen Oldenzaal was het verschil op de ranglijst ook bij lange na niet terug te vinden in het gelijkopgaand duel, waarin de thuisploeg nog de beste kansen kreeg ook. Voor rust was het geen hoogstaand duel en kansen waren er amper te tellen. Na een kwartier werd een fraaie aanval met een even fraaie kopbal van Jeffrey Heithuis bijna tot openingstreffer gepromoveerd, maar de Oldenzaalse goalie redde even fraai. Aan de andere kant moest Wouter Booyink redding brengen op de doellijn toen een Oldenzaalse krijger doelman John van Unnink omspeelde, maar zijn inzet op de doellijn zag stranden. En daarmee was alle kruit verschoten in de eerste helft.

Na rust het zelfde beeld. Beide ploegen kwamen maar moeizaam tot kansen waarbij Oldenzaal wat makkelijker combineerde maar de thuisploeg zeker haar spelaandelen had. De defensies bleven echter fier overeind en daarmee is het resultaat makkelijk verklaard. Voor Fleringen 1 staan nog 3 finales op de agenda en de Kroezeboombewoners lijken daar klaar voor na afgelopen week. Zondag wacht Berghuizen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen