‘Geesteren kan niet zonder slager, en Tornado niet zonder haar hoofdsponsor’

Foto: VV Tornado

Slagerij Hemmer is al 12 jaar financieel betrokken bij volleybalvereniging Tornado. Daar komt bij dat zij afgelopen week het 12,5 jaar bestaan van hun slagerij in Geesteren hebben gevierd.

En dat verdient bijzondere aandacht, meent het bestuur van Tornado. Voorzitter RenĂ© Hutten van Tornado geeft aan dat Geesteren niet kan zonder slager, en Tornado niet zonder haar hoofdsponsor. Op de vraag hoe Slagerij Hemmer eigenlijk bij Tornado is terecht gekomen was het antwoord “Dat weten we eigenlijk niet. We werden benaderd door de sponsorcommissie van Tornado. Men kwam voor sponsorgeld en gaf aan ‘de hoofdsponsor stopt ermee’. Toen zeiden wij spontaan ‘dan doen wij dat toch’. En die spontaniteit wordt iedere keer ervaren als Tornado een beroep doet op haar hoofdsponsor, en nooit tevergeefs. ”

Hutten vervolgt: “Slagerij Hemmer doet veel meer, maar dan ook veel meer dan kledingsponsor zijn van de eerste selectie van Tornado. Daarom is men ook het predicaat hoofdsponsor van volleybalvereniging Tornado meer dan waard. Denk maar eens aan het Herman Smienk toernooi, het afsluitende mixtoernooi, het wijkvolleybaltoernooi, de hapjes in de bus, of de lekkere broodjes voor onderweg, de sponsoring van Tornado D2 en ook niet te beroerd om de mini’s van nieuwe kleding te voorzien altijd staan zij voor Tornado klaar.”

Op de vraag waarom zij Tornado zo’n groot hart toedragen, zijn ze bij Hemmer duidelijk. “Een vereniging uit Geesteren, waar veel jeugd is, spreekt ons aan. Dat is de reden waarom wij Tornado sponsoren.”

Als blijk van waardering werd Slagerij Hemmer in het zonnetje gezet. Er is hen een ingelijst shirt van de eerste selectie aangeboden, een bierpakket, een dinerbon en natuurlijk hoorde daar een bos bloemen bij. Jan en Gerard, eigenaren van Slagerij Hemmer, worden zo bedankt voor alles wat ze voor Tornado doen. Voorzitter Hutten: “Slagerij Hemmer op naar het volgende jubileum jullie 25-jarig bestaan in Geesteren en natuurlijk hoopt Tornado dat jullie hier 12,5 jaar sponsoring aan toevoegen. Het is namelijk helemaal niet verkeerd als men in volleyballand zou zeggen Tornado is toch van Slagerij Hemmer? Of andersom; Slagerij Hemmer, oh ja dat is die slager met die variatie aan kwaliteitsproducten en die sponsor van Tornado?” Waarop Jan Hemmer antwoordde: “De komende 12,5 jaar willen we graag weer sponsor zijn voor de vereniging, we zijn trots op Tornado en we vinden het een eer om deze vereniging te mogen sponsoren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen