Johan Klaassen wint de Gouden Dynamo

Foto: Dynamo Tubbergen

Op de – meer dan gezellige – afsluitende feestavond van Dynamo Tubbergen werd Johan Klaassen dit jaar onderscheiden met de Gouden Dynamo. Een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan iemand die zich groots inzet voor de Tubberger volleybalvereniging.

Op het druk bezochte ‘eindeseizoensfeest’ werd door voorzitter Ingrid Leferink het seizoen 2015-2016 doorgenomen. De 9 kampioenen werden nog een keer luidkeels benoemd, maar ook werd teruggekeken op de vluchtelingenopvang in de Tubberger sporthal. “Daar hebben we als vereniging laten zien dat we kort kunnen schakelen, veel begrip tonen en daar ben ik heel erg trots op.” Ook werd er kort vooruit gekeken naar de komst van de nieuwe sporthal. Maar het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de uitreiking van de Gouden Dynamo.

Zoals al vermeld gaat deze eer dit seizoen naar Johan Klaassen. Een stille kracht binnen de vereniging die nooit te beroerd is om wat te doen. Zo coacht hij o.a. het vijfde team, springt hij regelmatig bij met de voorbereiding voor de wedstrijden van het eerste, ondersteunt hij diverse acties, is hij een helpende hand bij het volleybalkamp en zat hij in de jubileumcommissie. Onder luid applaus nam hij de Gouden Dynamo en bloemen in ontvangst.

De feestcommissie blikte op een ludieke manier terug op het verleden en liet zien dat de volleybalsters van Dynamo niet alleen over volleybalkwaliteiten beschikken. Het werd een afsluiting die bij een geweldig seizoen horen. De volleybalclub uit Tubbergen wil bij deze ook alle sponsoren, ouders, vrijwilligers, trainers, coaches bedanken voor hun inzet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen