Supporters uit gemeente Tubbergen starten eigen steunactie voor FC Twente

Het bestuur van de SVGT
Het bestuur van de SVGT
Foto: Redactie

De publieksactie door supportersverenigingen van FC Twente is afgelopen week gestart en de SVGT doet daar nog een schepje bovenop.

In totaal doen 27 verenigingen mee van FC Twente en Twente Verenigt! mee aan de actie Twente voor Twente. Fans kunnen eenvoudig hun steentje aan deze publieksactie voor de Enschedese betaald voetbalclub bijdragen, want iedere donatie van geld is welkom. Ook kunnen veilingitems aangeboden worden, welke later onder de hamer zullen gaan.

Eigen publieksactie

Supportersvereniging Gemeente Tubbergen (SVGT) ondersteunt Twente voor Twente ook van harte en zet daarnaast nog een eigen actie op.

Wie kans wil maken op 2 seizoenskaarten voor FC Twente of een tegoed voor de fanshop t.w.v. €250 wil winnen, dient ten minste €10 over te maken naar de SVGT. Dit kan via bankrekening NL53RABO0166406384 o.v.v. naam en telefoonnummer. Voor iedere €10 dingt men dan met 1 lot mee aan de prijzen. Dus bijvoorbeeld bij €20 is dat 2 keer, et cetera.

Deze actie loopt van vrijdag 24 juni t/m zaterdag 9 juli om 16.00 uur. Op die laatste dag worden de winnaars van de prijzen bekendgemaakt. Het totale bedrag zal ten goede komen van FC Twente.

Balans opmaken

Op zondag 10 juli is er een grote bijeenkomst bij De Grolsch Veste met acts en muziek. Op deze dag wordt ook de tussenstand bekendgemaakt. De actie duurt t/m 31 juli.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen