De Tukkers 1 wint het eerste bekerduel overtuigend

Het vlaggenschip van De Tukkers speelde vandaag de eerste officiële wedstrijd. Berghuizen was de tegenstander in een bekerduel. De Tukkers won op sportpark ’t Loarkamp met ruime cijfers.

De ploeg uit Albergen speelde een zeer goede eerste helft. Binnen het kwartier scoorde Jelle Hulskotte de openingstreffer. Ruben Hulshof gaf hiervoor een slimme steekbal op Jelle. Hij schoot de bal door de benen van de doelman in het doel: 1-0.

Niet veel later werd de score verdubbeld. Een voorzet van Joep Egberink belandde bij Ruben Hulshof die de bal in de verre hoek schoot: 2-0. De 3-0 viel uit een penalty. Joep Egberink werd naar beneden getrokken na een voorzet van Tim Boswerger. Egberink ging zelf achter de bal staan en schoot raak, 3-0. Ruben Hulshof tekende aan voor de 4-0. Joep Egberink tikte een pass van Marco Stege slim door en Ruben maakte zijn tweede.

Nog voor de rust werd het zelfs 5-0. Kjell Huisman veroverde de bal en via Hulshof belandde de bal bij Joep. Hij tikte de bal met de punt van de schoen achter de doelman.

Na rust vielen er geen doelpunten meer. Beide ploegen kregen in het tweede bedrijf nog een paar enkele mogelijkheden, maar wisten het net niet te vinden. De grootste kansen waren wel weer voor de thuisploeg.

Bekerprogramma

Aanstaande dinsdag speelt De Tukkers de tweede bekerwedstrijd. In Enschede speelt de ploeg uit Albergen tegen Vosta.