De Tukkers 1 verliest van een effectief Vosta

Foto: De Tukkers

In Enschede wist het eerste elftal van De Tukkers het tweede bekerduel niet te winnen. Het verloor de uitwedstrijd tegen Vosta met 4-3.

Het was De Tukkers 1 dat het spel vanaf het begin bepaalde. Vosta loerde op de counter, maar kwam zelden over de middenlijn. Onder andere Tim Haarhuis en Jelle Hulskotte kregen een paar goede schietkansen, maar de keeper van de thuisploeg stond in de weg. Uit het niets kwam de thuisploeg op voorsprong. De spits was alert bij een te korte pass in de as van het veld en schoot diagonaal binnen: 1-0.

Na de thee veranderde het spelbeeld nauwelijks, alleen waren de zwart-witten af en toe slordig in balbezit. Een afgeslagen corner van Vosta werd opnieuw ingebracht en met succes in de lange hoek gekopt: 2-0. Een prachtige boogbal over doelman Keupink betekende de 3-0. De Albergenaren gingen risico nemen en Vosta maakte er zelfs 4-0 van. Daarna deden de gasten eindelijk wat terug. Een schot van Kars Velthof werd nog aangeraakt en rolde in het doel: 4-1. Vosta raakte vermoeid en Joep Egberink schoot raak uit een penalty: 4-2. Ruben Hulshof maakte na goed doorgaan nog de 4-3, maar verder kwam de Albergenaren niet.

Zondagmiddag speelt De Tukkers 1 de laatste bekerwedstrijd tegen FC Aramea. Er wordt in Enschede afgetrapt om 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen