TVC 1 in de pan gehakt tijdens tweede bekerwedstrijd

Een gedreven en hardwerkend Enter Vooruit heeft gisteravond met liefst 5-0 van het eerste elftal van TVC’28 gewonnen.

Al in de 4e minuut stond de 1-0 op het scorebord tijdens de bekerpot. TVC 1 had moeite met het hoge tempo van de Enternaren en het kreeg bovendien erg weinig ruimte in de opbouw. Zo’n 10 minuten later was het al 2-0. Nog voor rust werd het 3-0.

Ook na de thee was Enter Vooruit de betere ploeg. TVC 1 kreeg nauwelijks kansen en moest zich beperken tot het tegenhouden van de bal. In de 70e minuut werd de 4-0 gemaakt en vlak voor tijd werd de eindstand op 5-0 bepaald.

Aanstaande zaterdag wacht voor TVC 1 de laatste bekerwedstrijd tegen DETO Twenterand, waar oud-TVC’er Walter Weghorst de hoofdtrainer is. Een paar weken geleden hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Zaterdagmiddag om 17.00 uur wordt er in Tubbergen afgetrapt.