Café Steggink verrast door handbalster Martine Smeets

Foto: Clemens Brughuis Fotografie

Uit handen van Ans en Rento Smeets, de ouders van handbalster Martine Smeets, ontvingen de uitbaters van Café Steggink afgelopen weekend 2 handbalshirts en een vriendelijk bedankje voor alle steun tijdens de Olympische Spelen.

De gemoederen liepen tijdens de handbalwedstrijden in augustus van dit jaar soms hoog op in het Geesterense café, dat gedurende de spelen was ingericht als Martine Smeets Olympisch Fanhouse. De verrichtingen van de lokale sportheldin in Rio de Janeiro werden door de bezoekers op de voet gevolgd via een grote beeldscherm.

De Steggink’s kregen het wedstrijdshirt van Martine en een shirt dat Martine’s ouders in Rio de Janeiro kochten, waarop alle speelsters van het Nederlands team hun handtekening hebben gezet. “Grandioos”, reageerde Harry. “Deze shirts ga ik inlijsten en krijgen een mooie plek aan de muur in het café.”

EK

Zelf kon de speelster niet aanwezig zijn, want zij maakt zich op voor het Europese kampioenschap in Zweden. Het gezin Smeets reist in december af naar Zweden om hun dochter, zus en schoonzus aan te moedigen. Café Steggink is ook dan weer het handbal-epicentrum van de regio.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen