TVC 1 verliest en doet zichzelf tekort

Het eerste elftal van TVC’28 reisde vanmiddag af naar Hengelo voor de uitwedstrijd tegen Tubantia, de nummer 8 van de ranglijst. Na een overwinning en een gelijkspel was het voor TVC 1 vooral van belang om met een positief gevoel richting de winterstop te gaan.

In een gelijk opgaande eerste helft wist zowel TVC 1 als Tubantia geen echte grote kansen te creƫren. Na de thee was het Tubantia dat beter in de wedstrijd kwam en enkele keren gevaarlijk opdook voor het doel van Kenneth Schuurman. In de 56ste minuut was het dan ook raak. Na een handsbal wist de spits raad met dit buitenkansje. Vrijwel direct hierna was het TVC 1 dat via Okke Schepers, Jeffrey Huizinga en Marc Oudehinken de gelijkmaker op de schoen had. Nadat de Tubbergse ploeg steeds meer risico nam om de gelijkmaker te maken counterde Tubantia naar de 2-0.

TVC 1 deed zichzelf tekort door zelf hun niveau niet te halen en zal zich volgende week moeten revancheren. Rohda Raalte komt op bezoek in Tubbergen. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

TVC 2

In Didam had DVC’26 niets te vertellen. Met veel passie, inzet en overtuiging zorgde het tweede elftal van TVC’28 voor een 0-4 ruststand. Tim Waaijer (2 keer), Robin Horst en Kevin Stroot waren de doelpuntenmakers.

Na rust gooide Tim de wedstrijd in het slot door zijn 3e treffer van de ochtend te maken. In het laatste half uur gaven A-spelers Thom Gast en Marijn Frons hun visitekaartje af door sterk in te vallen. Na 5 wedstrijden zonder zege kwam deze 0-5 overwinning als geroepen.

Volgende week sluit TVC 2 de eerste competitiehelft af met een thuiswedstrijd tegen Rohda Raalte 2.

TVC 3

Via een vrije trap kwam Borne al in de eerste helft op 1-0 tegen het derde elftal van TVC’28. Nog voor rust bracht TVC 3 via Wiebe Penterman (2 keer) en Daan Steenbakker de stand terug naar 1-3.

Na rust had Borne niets meer in te brengen. Een loepzuivere hattrick van Sjoerd Grobbink en een doelpunt van Tom Kempers bepaalden de eindstand op 1-7.

Volgende week speelt TVC 3 de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Oldenzaal.