The Nightstars na 47 jaar terug in Tubbergen

Foto:

De sfeer van ‘flower power’ en de ‘summer of love’. Op zaterdag 2 november zal ’t Oale Roadhoes dat zeker uitademen. The Nightstars treden dan op met hun show ‘Echoes of the Sixties’.Het was november 1966 toen de band voor het laatst optrad in Tubbergen. Zaal Kemperink was destijds de locatie. Vele bekende artiesten werden geboekt om de danszaal nieuw leven in te blazen. En een onbekend bandje, opgepikt op de Oldenzaalse kermis, werd ook voor een optreden geboekt. Drie weken later was de zaal stampvol.

The Nightstars waren vanaf die tijd razend populair. Ze maakten furore met optredens in de Duitse tv-show ‘Ball der Saison’, wat tussen 1967 en 1970 rechtstreeks werd uitgezonden, en het begeleiden van vele artiesten: Sandra, Shirly, Imca Marina, Conny Vink, Sjakie Schram, Connie van Bergen. De musici werkten ook mee aan demo’s, platenopnames en studioprojecten voor Telstar Label en Johnny Hoes.

De band, in 1966 ontstaan op het Twents Conservatorium, speelt een mengeling van pop en amusementsmuziek. Sinds 2006 treedt de band weer regelmatig op met het programma ‘Echoes of the Sixties’.

Aanvang van het memorabele optreden is 20.30 uur, entree kost €7,50. Kaarten zijn te verkrijgen bij ’t Oale Roadhoes te Tubbergen of via www.thenightstars.nl. De zaal is vanaf 19.30 uur open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen