Koningsdag gaat niet ongemerkt aan Geesteren voorbij

Foto: CC0

De Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) is alweer druk in de weer met de voorbereidingen op Koningsdag (zaterdag 26 april). Dit jaar zijn er een aantal wijzigingen in het programma t.o.v. vorig jaar.Zo zal er dit jaar voor het eerst een vrijmarkt/rommelmarkt en kofferbak-verkoop worden georganiseerd op het nieuwe Cultuurplein bij Erve Kampboer. Dit is van 09.30 uur tot 12.30 uur. Jong en oud kan hier aan meedoen om een extra zakcentje te kunnen verdienen. Uiteraard hoef je niet alleen met goederen op deze markt te staan, ook een ouderwetse grabbelton mag of het bespelen van een muziekinstrument; het is allemaal welkom. Wees dus creatief. En voor kinderen die deelnemen aan deze markt is er een gratis traktatie.

Om 10.00 uur zal de Nederlandse vlag worden gehesen onder muzikale begeleiding van St. Cecillia.

’s Middags wordt er na het succes van voorgaande jaren weer de senioren-bingo georganiseerd bij Zaal Kottink. Deze start omĀ  13:30 uur en hier zijn uiteraard mooie prijzen te winnen. Tijdens de bingo wordt er namens de AVG een kop koffie en uiteraard een oranjebitter plus extra consumptie aangeboden.

Om 13:30 uur start tevens de inschrijving van de traditionele fietssterrit bij Zaal Kottink. Deelname kan tot uiterlijk 14.15 uur. Onderweg zullen er diverse stops zijn waar bij deelnemers getrakteerd worden op een hapje en een drankje. Om 17.00 uur is de prijsuitreiking bij het beginpunt.

koningsdag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen