Noabermarkt kijkt uit naar samenwerking met Tubbergse ‘preuvenement’

Foto:

Natuurlijk wordt aanstaande zondag (7 september) weer een Noabermarkt gehouden, want dat is de eerste zondag van de maand. Het is een extra leuke datum omdat dan ook Preuf Tubbig wordt gehouden, het culinaire evenement waar de Noabermarkt zich graag bij aansluit.

Het is sinds enkele maanden een traditie in Tubbergen: elke eerste zondag van de maand een Noabermarkt. In het centrum worden van 12.00 tot 17.00 uur de lekkerste producten van het platteland verkocht door tientallen enthousiaste aanbieders die hun producten allemaal telen en produceren op het platteland.
In september valt de eerste zondag van de maand op een heel leuke datum: 7 september. Dan is er namelijk ook Preuf Tubbig, het preuvenement waarbij allerlei gastronomische instellingen uit Tubbergen zich presenteren.
 
Het belooft een gezellige en drukke dag te worden in Tubbergen. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur en er zijn modeshows om 13.30 en 15.30 uur op de lange catwalk in de Grotestraat. Op Preuf Tubbig kunnen de bezoekers van 13.00 tot 18.00 uur allerlei gerechten proeven voor €1, €2, €3 en €4. De Noabermarkt is present met zo’n dertig kramen van 12.00 tot 17.00 uur.
“We hebben ongelooflijk veel zin in de komende Noabermarkt”, aldus marktmeester Richard Blokhuis namens de deelnemers. “Het is een perfect moment om de producten te presenteren op zo’n mooi culinair evenement als Preuf Tubbig. De deelnemers komen met een heel gevarieerd aanbod: van chocola tot fruit, groente, mosterd, honing, zuivel, kaas en brood. Ook vinden we veel seizoensgebonden producten, zo van het land. De plattelandsproducten zijn een mooie aanvulling op het culinaire aanbod van Preuf Tubbig.”
p1010833
 
Noabermarkt bezoeken
De Noabermarkt wordt op zondag 7 september gehouden in het centrum van Tubbergen van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.
 
Op zondag 14 september is er bovendien een Noabermarkt in het centrum van Denekamp, ook van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de Noabermarkt verzorgen de modezaken uit Denekamp een modeshow. Ook is er dan kermis.
 
Op www.noabermarkt.nl is alle informatie te vinden.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen