Geesteren krijgt eigen Noabermarkt

Foto: Erve Kampboer

Het weekend van 20 en 21 september staat in het teken van gezelligheid en muziek bij Erve Kampboer in Geesteren. Op zondag 21 september vindt er naast het Enjoy The Music een heel gezellige markt, de Noabermarkt, plaats op het zojuist aangelegde Noaberplein.

Tijdens de Noabermarkt, kunnen mensen dan – onder het genot van de muzikale klanken van de Geesterse koren – gezellig een kijkje nemen bij de kraampjes op deze markt. Er zijn al diverse enthousiaste aanmeldingen van een afwisselend soort kraamhouders. Natuurlijk worden er sieraden en accessoires aangeboden, en staat er een kraam met kinderkleding. Ook huishoudelijke artikelen en huidverzorging worden er deze dag getoond. Natuurlijk is er nog meer diversiteit in de kramen, zo laat de organisatie weten. Om deze allemaal te ontdekken, is iedereen van harte welkom om deze (gratis) markt en muziekevenement te bezoeken op het Noaberplein bij Erve Kampboer, gelegen aan de Kampboerlaan te Geesteren.
Parkeren kunt u aan de Mensmanstraat (naast appartementencomplex De Galmerij). U steekt de straat over en wandelt dan zo het Noaberplein op, waar u alleen maar gezelligheid, muzikaliteit en uitdagende kramen zult treffen. Natuurlijk is er ook een gezellig terras en wordt de inwendige mens ook niet vergeten. De Noabermarkt begint om 13.00 uur en eindigt om circa 18.00 uur, de koren zullen starten om 13.30 uur. 
Kraam huren?
Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar. Dus vindt u het leuk om een kraam te reserveren tijdens bij deze gezellige dag, dan kan dat nog. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van Stichting Erve Kampboer via [email protected].
 
De organisatie rekent op een drukbezochte en gezellige dag, en hoopt dat eenieder het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen