Kerstmarkt Geesteren breidt verder uit

Activiteitenvereniging Geesteren (AVG) is al weer druk doende met de organisatie van de jaarlijkse kerstmarkt. Ditmaal wordt dit gehouden op zondag 7 december, zoals altijd in het centrum van Geesteren.”De aanmeldingen voor de huur van een verkoopkraam lopen zeer voorspoedig. Sterker nog, we zitten nu al bijna op het aantal wat we vorig jaar in zijn totaliteit aan kramen hadden. Dit heeft ons afgelopen week doen besluiten met het bestuur van Erve Kampboer om tafel te gaan en de kerstmarkt dit jaar uitbreiden door het Noaberplein en Erve Kampboer erbij te betrekken. Hierdoor hebben we extra ruimte om aan de vraag voor de huur van een verkoopkraam tijdens de kerstmarkt te kunnen voldoen”, legt Leon Oosterik namens de AVG uit. Dit betekent dat de kerstmarkt vanaf de feestent bij Zaal Kottink begint en vervolgens richting kerk en het Noaberplein gaat.

Het dit jaar gerealiseerde Noaberplein zal een cruciale rol innemen tijdens de kerstmarkt. Hier zullen o.a. originele kinderactiviteiten georganiseerd worden. Het succes van de kerstmarkt in Geesteren wordt met name gekenmerkt door de vele gratis proeverijen en vele activiteiten voor de allerjongsten. Ook hier wordt dit jaar zeker weer gehoor aangegeven.

Wie nog belangstelling heeft om een kraampje te huren tijdens de kerstmarkt in Geesteren of informatie hierover wenst, kan zich aanmelden via www.av-geesteren.nl (onder het kopje aanmelden kerstmarkt Geesteren).