TMZ decor voor sfeervolle kerstmarkt

Foto: Onbekend

MeulenbeltZorg in Tubbergen is op zondag 14 december het decor van een sfeervolle en overdekte kerstmarkt. Het woonzorgcomplex staat die dag in het teken van de kerst met gezellige kraampjes waar diverse fraaie producten worden verkocht.

Tijdens de kerstmarkt worden er allerlei producten verkocht, zoals kerststukjes, breiwerk, haakwerk, houtwerk, tassen, kleding, sieraden en woonaccessoires. Natuurlijk is de echte Kerstman ook aanwezig. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van oliebollen en kniepertjes. Met het Rad van Avontuur zijn er weer vele prijzen te winnen en kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek met knutselen en schminken. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om locatie MeulenbeltZorg en TMZ beter te leren kennen.
De eigen bewoners kunnen van 10.00 tot 11.00 uur alvast een voorproefje nemen. Overige belangstellenden zijn welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Met de kerstmarkt wil TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) voor sfeer en gezelligheid voor haar bewoners zorgen en haar verbinding met de samenleving verder versterken.
TriviumMeulenbeltZorg
Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2.100 medewerkers en 1.300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering.
TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk. Meer informatie is te vinden op www.triviummeulenbeltzorg.nl.