Adventswandeling door de Manderveense natuur

Foto: Werkgroep recreatie / Mijn Manderveen 2030

Voor de vierde keer op rij organiseert recreatiegroep Mijn Manderveen 2030 op de eerste zondag van de advent een adventswandeling.

Deze ochtendwandeling belooft een prachtige route door het Twentse grensgebied. Onderweg is een sfeervol pauzemoment met vuurkorven en midwinterhoorns. Na een wandeling van zo’n 12 kilometer is er voor de deelnemers bij Partycentrum Peddemors gelegenheid een verse kop koffie met krentenwegge te nuttigen.

Adventswandeling 2019

De adventstijd is de aanloopperiode naar Kerst. Aan de juiste sfeer zal het dit jaar tijdens de adventswandeling nietontbreken; klanken van de midwinterhoorns, vuurkorven, en iets warms voor de inwendige mens zijn
sfeerbepalende ingrediënten tijdens de adventswandeling 2019. De wandeling start bij het Kultuhus in Manderveen en vandaar loopt de route van zo’n 12 km naar het prachtige bosrijke gebied van Mander.

De organisatie nodigt wandellaars in en om Manderveen uit deel te nemen aan de wandeling. “De echte wandelaar kan en mag deze wandeling niet missen”, geven de organisatoren aan. De kosten bedragen 2 euro per persoon, inclusief startgeld en warme chocolademelk onderweg.

De start is dit jaar tussen 8 en 9 uur bij het Kulturhus aan de Manderveenseweg 70 te Manderveen. Deelnemers dienen zelf voor voldoende verlichting te zorgen en deelname is op eigen risico.

0