Drive-in bioscoop op feestweide van Fleringen

Foto: CC0

Op zondag 6 september wordt de feestweide van Fleringen omgetoverd tot een bioscoopzaal, waarbij bezoekers in de open lucht vanuit hun eigen auto een film kunnen bekijken.

De toegang bedraagt 30 euro per auto en het aantal plekken is beperkt, zo laat Anne Bonvanie-Lenferink namens de organisatie weten. “Om de feestvreugde te verhogen raden we je aan te kiezen voor het toevoegen van een filmpakket, met drinken en lekkers, en een persoonlijke en tastbare herinnering aan een nu al memorabele avond.” Dit pakket kost 15 euro voor twee personen of 25 euro voor 4 personen, en is alleen verkrijgbaar in combinatie met een autoticket.

Vanwege een beperking van het zicht zijn hoge voertuigen, zoals campers en busjes, niet toestaan. Bonvanie-Lenferink: “Kom bij voorkeur met een reguliere auto; SUV’s zullen alleen op de achterste helft van het terrein worden toegestaan om het zicht voor lage auto’s niet te beperken.”

In geval van afgelasting door noodweer of andere onvoorziene omstandigheden wordt geprobeerd de drive-in happening te verplaatsen naar een andere datum. Mocht dat niet lukken, dan wordt het aankoopbedrag – minus de gemaakte kosten – terugbetaald.

Op het programma staat Green Book, een indrukwekkende film over de vriendschap tussen Italiaanse uitsmijter en een Afrikaans-Amerikaanse concertpianist in de Zuidelijke Verenigde Staten van Amerika in de jaren ’60.

De weide gaat om 19.30 uur open en om 23 uur is de bioscoopfilm afgelopen. Toegangskaartjes zijn hier te koop.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden