Gouden jaren van Queen live op Rockpodium Fleringen

Foto: Miracle

Een tribuut uit Nederland aan de rockformatie Queen, met een Italiaans sausje. Dit is in het kort coverband Miracle.

Muziekorganisatie Rockpodium Fleringen is er ook dit jaar in geslaagd om een tribute band naar Fleringen te halen tijdens Kingsnight op 26 april aanstaande. Na het succesvolle optreden van vorig jaar door The U2 Tribute verschijnt ditmaal een spectaculaire show van Nederlands beste Queen-coverband Miracle op het podium.

Miracle

Al 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw mogelijk live uitvoeren van de muziek dat de legendarische Britse band Queen voortgebracht heeft. Soms ingetogen en klein, dan weer vol dynamiek en bombastisch – maar altijd met een enorm enthousiasme.

Fans hoeven geen slechte verkleedpartij met snorren, pruiken, gele jasjes en valse tanden te verwachten. In tegenstelling tot de meeste tribute bands legt Miracle de focus voornamelijk op de muziek van Queen.

Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van We Will Rock You – The Musical op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang laat Miracle de gouden jaren van Queen herbeleven.

Entree

Toegangskaarten zijn vanaf 1 april aanstaande te koop bij De Oale Kroesch en kosten €10 per stuk.

Reacties