KDD Mid-Summerparty ’terug van weggeweest’

Foto: KDD

Op zaterdag 24 september organiseert kameradengroep KDD uit Albergen weer hun jaarlijkse Mid-Summerparty.

De voorverkoop hiervoor is inmiddels begonnen. De kameraden hopen de geslaagde jaren voor het coronatijdperk een knallend vervolg te geven. De vorige Editie’s kwamen er zo’n 1.250 bezoekers op het evenement af. Dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop en worden ongeveer 1.500 bezoekers verwacht in de feesttent aan de Ootmarsumseweg 184 in Albergen.

De tentdeuren zullen zaterdag 24 september om half negen opengaan. Vanaf elf uur zal dj Lars zijn muzikale klanken door de feesttent verspreiden. Hij staat garant voor een avond bomvol interactie, waarbij de meest uiteenlopende muziekstijlen je om de oren vliegen. Van schaamteloze guilty pleasures, foute 90’s en ouderwets hakkûh tot aan zwoele R&B en de nieuwste hits; er wordt geen muziekstijl overgeslagen. Het is dan ook niet vreemd dat Lars al podia heeft mogen betreden als Boulevard Outdoor, Freshtival, Dauwpop, Nijmeegse Vierdaagse, Batavierenfeest, Stoppelhaene, bevrijdingsfestival en ga zo maar door.

De rest van de avond zullen de dj’s Sem en Dirk het tentfeest op z’n kop zetten. Zoals bezoekers van de organisatie gewend is, wordt het dit jaar wederom weer groot spektakel.

Kaarten voor de deze editie van de KDD Mid-Summerparty zijn verkrijgbaar via www.kddfeestenalbergen.nl. Ze kosten in de voorverkoop 12,50 euro en
aan de kassa 15 euro. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Cookieinstellingen