KDD nodigt energieke ‘raddraaiers’ uit

Foto: FreeImages.com/Diego Baseggio

Op zaterdag 31 augustus organiseert de kameradengroep KDD uit Albergen weer hun jaarlijkse Mid-Summerparty.

De voorverkoop van toegangskaartjes is inmiddels begonnen. De organisatoren hopen de geslaagde jubileumeditie van vorig jaar een knallend vervolg te geven. Toen kwamen er ongeveer duizend bezoekers op het evenement af en dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop, want er worden zo’n 1250 bezoekers verwacht in de feesttent.

Optredens

De tentdeuren zullen om 20.30 opengaan. Ook dit jaar is er weer het Foute Gouden Uur met dj Madskills en mc Red Rocket. Gedurende deze korte periode zijn er diverse aanbiedingen met betrekking tot de alcoholische versnaperingen.

De hoofdartiest van dit jaar is Rave van Fortuin. De energieke ‘raddraaiers’ uit het westen van het land trekken iedereen moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen worden bezoekers elk kwartier getrakteerd op een nieuwe mix. De zeskoppige dj-groep is onder meer bekend van Mysteryland en de Zwarte Cross.

De rest van de avond zullen DJ Pimme en DJ Dirk het tentfeest op zijn kop zetten. Zoals vaste bezoekers al van de organisatie gewend zijn, zullen er ook dit jaar enkele verrassingen volgen. Maar die blijven nog even geheim.

Kaartjes

Kaarten voor de zesde editie van de KDD Mid-Summerparty zijn verkrijgbaar via www.kddfeestenalbergen.nl. Deze kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de kassa 10 euro. De minimumleeftijd is 16 jaar en de muntprijs bedraagt 2 euro.

article
70199
Op zaterdag 31 augustus organiseert de kameradengroep KDD uit Albergen weer hun jaarlijkse Mid-Summerparty. De
https://tubbergen.nieuws.nl/evenementen/kdd-nodigt-energieke-raddraaiers-uit/
2019-08-07T20:13:47+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2019/08/07200650/laser-party-1418407.jpg