Langeveners volop in voorbereiding op Koningsdag en -nacht

Foto: Turftrappers

Zowel in Langeveen als buurdorp Bruinehaar wordt volop gewerkt aan de voorbereidingen van Koningsnacht en -dag.

Voor maandag 26 april staat een online pubquiz op het programma en dinsdag 27 april kan iedereen meedoen aan een wandel- of fietstocht.

Koningsnacht

De pubquiz begint ’s avonds om 20 uur. Er zullen verschillende rondes zijn, met ‘Kroona-vragen’, vragen over Langeveen, een ronde over het Koningshuis en nog veel meer. Ook wordt er weer een caviarace georganiseerd, online tijdens de pubquiz. De kosten van deelname aan de pubquiz, inclusief een bijpassend Koningsdagpakket, zijn 30 euro.

Aanmeldingen moeten voor 18 april binnen zijn in verband met het maken van de pakketten. Verdere informatie wordt vervolgens via mail gestuurd.

Wandelen en fietsen

Samen met Café Nobbenhuis heeft de commissie Koningsdag Langeveen/Bruinehaar prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet. Er zijn wandelroutes van 4
(rolstoelvriendelijk), 8 en 11 kilometer en fietsroutes van 25 en 45 kilometer. De routes kunnen samen met wat lekkers voor onderweg opgehaald worden bij café Nobbenhuis, tussen 11 en 15 uur. De kosten bedragen 10 euro per team.

Aanmelden voor de pubquiz en de wandel- en fietstochten kan door een mail met teamnaam te sturen naar [email protected] Van de wandelaars en fietsers verneemt de organisatie vooraf graag het vertrekmoment, zodat iedereen zo veel mogelijk verspreid kan wandelen en fietsen.