Marktplein Tubbergen opent haar deuren

Foto: Marktplein Tubbergen

Na een periode van ongeveer 2 maanden om goederen te komen inbrengen, is Marktplein Tubbergen klaar voor de opening. In het uitgebreide assortiment is straks voor iedereen wel iets leuks te vinden.

Vanaf zaterdag 7 maart kan de verkoop dan ook ‘eindelijk’ beginnen. Tine Bekhuis: “We hebben al vaak de vraag gehad van bezoekers of zij goederen alvast kunnen reserveren, maar dit doen we niet. Het gaat er hier wat dat betreft hetzelfde aan toe als op een markt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is echt de bedoeling dat mensen langs komen om te kijken welke goederen er te koop zijn. Juist doordat het assortiment zo snel en veel veranderd, blijft het aantrekkelijk om elke keer weer even binnen te wandelen en rond te snuffelen.”

Het assortiment binnen Marktplein Tubbergen is zo gevarieerd als het aanbod op marktplaats. Iris Bekhuis: “Er zijn al veel verkooppunten verhuurt en deze zijn mooi ingericht, maar er zijn ook nog vrije verkooppunten. Het pand wordt met de dag een vollere ‘overdekte markt’, waar klanten nu al genieten om rond te struinen.” De wand die was gereserveerd voor het ophangen van kunst is ondertussen vol en de etalageruimten zijn ook gevuld.

Iris en Tine geven aan dat zij nog wel op zoek zijn naar iemand die een mooi kunststuk wil maken op het plateau van de trap. Tine: “We vinden het belangrijk om ook vanuit het culturele oogpunt een bijdrage te leveren, daarom willen wij ook de trap beschikbaar stellen voor een kunstenaar om een mooi stuk te creëren.”

Iedereen is op zaterdag 7 maart van harte welkom bij Marktplein Tubbergen op de normale openingstijden, van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de opening staat er voor iedereen koffie met iets lekkers klaar en ook voor de kleintjes wordt er ook iets leuks georganiseerd. Iris en Tine: “Een gezellige en drukke opening, wij zijn er helemaal klaar voor!”