Tubbergse Men- en Ruiterdagen gaan dit jaar wel door

Foto: Tubbergse Men- en Ruiterdagen

Tijdens het pony- en paardenevenement Hippisch Tubbergen worden weer de Tubbergse Men- en Ruiterdagen georganiseerd, te weten op 10, 11, en 12 augustus 2021.

Menners en ruiters kunnen genieten van drie uitgezette tochten, grotendeels over onverharde wegen, door het Twentse/Duitse coulisselandschap. Lange zandpaden, kleine landweggetjes en kronkelige bospaden voeren de deelnemers door bossen, over essen en langs heidevelden.

De routes zijn tussen de 29 en 35 kilometer lang en worden onderbroken door een aantal pleisterplaatsen waar deelnemers en hun paarden kunnen genieten van een welverdiende pauze. De routes worden duidelijk met bordjes (blauw/geel) aangegeven. Tevens ontvangt elke deelnemer een routekaart en een routebeschrijving, dus verdwalen is niet mogelijk.

Tijdens de lunchstop kan men genieten van de eventueel vooraf bestelde lunch. De menners en ruiters kunnen ook genieten van andere evenementen, zoals het bekende Schröder Masterclass springconcours, op dinsdagavond.

Het startgeld is 30 euro per combinatie. Men kan ook één of twee dagen starten, waarbij de kosten dan 15 euro per combinatie per dag bedraagt. Passagiers betalen 4 euro per dag.

Klik hier voor meer informatie: www.tubbergsemenenruiterdagen.nl/informatie/