Turftrappers gaan topfit de carnavalsperiode in

Foto:

Carnavalsvereniging de Turftrappers uit Langeveen gaat in samenwerking met de lokale fysiotherapiepraktijk een Turvenloop organiseren. Deze zal plaatsvinden op zondagmiddag 28 december.

De reden dat CV de Turftrappers deze zogeheten Turvenloop gaat organiseren, is omdat de graag fit de carnavalsperiode in willen gaan. Tevens zijn Prins Marcel, Adjudant Florus en de beide hofdames, Monique en Marieke, fervent hardlopers en zij zullen die dag dan ook zeker hun bijdrage leveren aan de carnavalsloop.
Fysiotherapiepraktijk Langeveen hoorde van deze plannen en heeft meteen te kennen gegeven deze activiteit graag te willen ondersteunen. Bij hun is namelijk hardlopen onderdeel van de sportactiviteiten die ze aanbieden. Tijdens de Turvenloop 2014 hebben deelnemers de mogelijkheid om hard te lopen of te wandelen. De afstanden voor het hardlopen zijn 5 km of 10 km.
Programma
Voor de wandelaars worden er routes uitgezet in het buitengebied van Langeveen. Het programma start om 14.00 uur ’s middags, men heeft op de dag zelf tot 13.00 uur de gelegenheid tot inschrijving. Ook kan men zich alvast inschrijven via de site www.turvenloop.nl. Aan de deelname van de loop zijn kosten verbonden welke staan beschreven op diezelfde website. Inschrijven via de site is overigens goedkoper dan op de dag zelf. Na het hardlopen of wandelen is er uiteraard gelegenheid tot het nemen van een hapje en drankje bij restaurant/zaal Waaijer, gevestigd naast de fysiotherapiepraktijk.
 
CV de Turftrappers daagt eenieder via deze weg uit om ook sportief te zijn en verwelkomen graag vele deelnemers. De start van de Turvenloop zal plaatsvinden bij de Fysiotherapiepraktijk Langeveen, gevestigd aan de Iemenboersweg 1a.
img0098
De commissieleden van de Turvenloop van links naar rechts op de eerste rij: Else Oude Hendriksman, Anja Jonker, Danielle Reekers (Jeroen van Eijk ontbreekt op de foto). Van links naar rechts op de tweede rij zijn: Monique Pegge, Marcel Pegge, (Prins en zijn hofdame) Florus Eijsink en Marieke Eijsink (Adjudant en zijn hofdame), Ben Boerrigter (eigenaar fysiotherapiepraktijk) en Joyce de Witte-Paus.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen