Lancering website: Dinkelland & Tubbergen in cijfers

Dinkelland & Tubbergen in cijfers
Dinkelland & Tubbergen in cijfers
Foto: Noaberkracht

Deze week is er een gloednieuwe website gelanceerd: Dinkelland en Tubbergen in Cijfers.

Bezoekers kunnen op de website verschillende dashboards raadplegen met cijfers over de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Hoeveel inwoners heeft de gemeente eigenlijk? Hoe hoog is de werkloosheid? Hoe is het met de veiligheid gesteld in de gemeente? Op dit soort vragen is eenvoudig antwoord te vinden.

Noaberkracht Dinkelland Tubbergen verwacht via deze dienstverlening medewerkers, inwoners, verenigingen, ondernemers en andere belangstellenden met statistische vragen op een snelle en gebruiksvriendelijke manier te helpen.

Dinkelland en Tubbergen in Cijfers bevat ruim 1.250 onderwerpen afkomstig van o.a. CBS, DUO, ministeries en het UWV. De website wordt elk kwartaal geactualiseerd.

Vergelijken

De cijfers van de gemeenten kunnen worden vergeleken met de gemiddelden van gemeenten van dezelfde grootte, provincie en heel Nederland. De informatie wordt – naast kant-en-klare dashboards – gepresenteerd in zelf samen te stellen tabellen, grafieken en kaarten. Het resultaat kan worden geprint en opgeslagen. In de achterliggende databank zijn tevens gegevens op wijkniveau beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen